Latest EMC E20-329 Dumps

Technology Architect Backup Recovery Solutions Design Exam: E20-329 Exam

  • E20-329 Questions & Answers
  • Exam Code: E20-329
  • Exam Name: Technology Architect Backup Recovery Solutions Design Exam
  • Q & A: 79 Q&As

1.An EMC Avamar customer s Gen-1 system with 4 TB of GSAN capacity has reached read-only
threshold. The customer indicates that the deduplicated backup data accounts for approximately 3.5 TB.
What is the most likely cause for the read-only threshold being reached?
A. Deduplication rate is less than expected, accounting for the remaining GSAN capacity
B. Combination of system overhead, logs, and checkpoints account for the remaining GSAN capacity
C. RAIN overhead accounts for the remaining available GSAN capacity
D. Checkpoints and logs account for the remaining GSAN capacity
Answer: C

2.A customer has an operational EMC NetWorker enviroment using an Avamar deduplication node. They want to protect the Avamar deduplication node using replication. The customer has approached EMC for advice on what considerations thaey should take into account.
What is a consideration in this envitonment.?
A. NetWorker automatically configures all replication targets associated with a given deduplication node
B. Scheduled replications of a NetWorker deduplication node must be set up in Avamar
C. Recovery from the replications node must be performed from Avamar Administror
D. Schedled replications of a NetWorker deduplication node must be set up in NetWorkwe
Answer: B

3.The EMC account team has been asked to design a NetWorkwwe backup solution with the following requirements.
1. One copy of backup data needs to be stored locally.
2. An additional copy of backup data needs to be stored on tape at an offsite location.
What should be done to satisfy the new regulations with minimal impact to the current backup
performance?
A. Clone to tape and send the clone copy to the remote location
B. Back up the data concurrently to the remote and local locations
C. Archive the backup data to the remote location
D. Archive the data to the remote location before being backed up locally
Answer: C

4.An organization is backing up a combination of databases, e-mail, and file system data types in their data center to a Data Domain appliance using a single backup server. The backup system administrator creates separate subdirectories for each of the three data types under the default share.
What benefit is provided by this approach?
A. Analyze compression with more granularity
B. Simplity backup device configuration
C. Enhance performance of the database backup
D. Improve file system cleaning performance
Answer: B

5.Click the Calculator icon in the upper left-hand corner.
Acustomer has a new Avamar server with four 2 TB data nodes. This server is backing up two Avamar clients. The first client has 8 GB of RAM and two file systems. The first file system has 3 million files consuming. 75 TB. The second file system contains 5 million files consuming 1 TB of space.
The second client has 10 GB of RAM and one file system containing 4 million files consuming 1.2 TB of space. Both clients will belong to the same backup group. How long will the steady-state backup group be expected to run?
A. 5 hours
B. 6 hours
C. 7 hours
D. 8 Hours
Answer: B

7.As illustrated in the exhibit, a customer has a backup environment that includes clients and server managed by a backup media server. Data is written to a primary storage device and archived to an application server. The customer has onsite retention strorage, which is replicated to a disaster recovery site. In addition, archive-to-tape is requires.
Which components would you replace when initiating a Data Domain solution?
A. onsite retention storage and offsite disaster recivery storage
B. Backup media server and clients
C. Primary storage and onsite retention storage
D. Backup media server and archive application server
Answer: A

8.A customer has a Data Domain appliance that has reached 90% of maximum capacity. The customer does not want to purchase any additional storage.
Wht will increase the average available capacity of the Data Domain appliance?
A. Decrease the backup retention period
B. Increase the snapshot expiration period
C. Increase the nurrter of strearns
D. Decrease the cleaning frequency
Answer: A

9.Acustomer is piloting a Data Domain appliance and notices that performance in the writing of backups is not optimal. Based on the System Show Performance metrics represented in the exhibit, which operation will provide the most improved the most improved performance?
A. Reduce the read streams
B. Suspend verification
C. Disable cleaning
D. Disable replication
Answer: A

10.A customer is using Data Protection Advisor (DPA) to moitor their backup enviroment. What is a benefit of using remote Collectors?
A. Reduces the amount of information being transferred to the DPA server
B. Collects system-related statistics for a given host
C. Improves the collection performance of backup statistics
D. Provides more complete backup reports
Answer: B

try_now